nedelja, 30. avgust 2009

Moč in lepota narave

Včerajšnja panorama iz Kopra. Bilo je strašno ... a tako veličastno. Nebo in morje sta se združila kakor tesna zaveznika. Moč in lepota narave!


9 komentarjev:

Andrej Vončina (voncio83@gmail.com) pravi ...

Uau! Mors et vita duello conflixere mirando... Iz takega boja rata nekaj tako lepega!

Unknown pravi ...

A to so tiste vesoljske luči, ki so stale tok, da bi z denarjem lahko pol Afrike iz podhranjenosti spravli. :)

Andrej Vončina (voncio83@gmail.com) pravi ...

Ja, če bi dali sowde misionarjem, drugače ne. Je pa res, da pr nas tolko jočejo o neki krizi, pol pa vidiš take reči... Kaka kriza neki!

Aljoša pravi ...

Točno tiste svetilke. Ena (1) stane ok. 5.000 € (z besedo: pet tisoč evrov) kar za celotno naložbo pomeni 250.000 €. Pol Afrike in še kak otok zraven :)

Ampak estetika je estetika.

V občini so odgovarjali na očitke o potratnosti s tem, da so svetilke ... varčne! :)

Pečo pravi ...

Uau, kakšno vreme, od nekdaj si želim doživeti nevihto na morju. Obožujem nevihte.

Lojze Potočnik pravi ...

Kakšne moderne svetilke? V ozadju pa kot, da bi slikal kak slikar pred nevihto. Moderna umetnost, ni kaj! Pa da so tako drage te svetilke!250.000 Evrov!Groza! Kolikim otrokom že pri nas bi za začetek šolskega leta kupila občina zvezke, knjige in plačala razne prispevke. Recesija je, ali pa je ni!

Aljoša pravi ...

@ Pečo: Mislim, da bi samo enkrat doživel nevihto na morju in si je ne bi želel več. Ta še ni bila tako huda - hvala Bogu - je pa bilo nebo toliko bolj radodarno z barvnimi odtenki črne barve.

@ Lojze: Moram povedati, da kljub dragim svetilkam občina ni zanemarila osnovne šole. Odlično opremljene učilnice, šolski bazen, svetli in veliki prostori gotovo ponujajo učencem kakovostno okolje. Torej?

Pečo pravi ...

Če sem preživel nevihto v planinah, bom tudi na morju, seveda bi jo opazoval s trdne podlage in ne v kakšnem čebru sredi odprtega morja. V morje me še v lepem vremenu težko spraviš, kaj šele v slabem.

Unknown pravi ...

Varčne svetilke.....ja, nekdo ima smisel za humor :-)