sreda, 31. december 2008

Seveda je konec ...

... seveda konec leta ...

... drage bralke in dragi bralci, ob koncu leta 2008 se vam želim zahvalit. Hvala za doslednost in potrpežljivost na tej mali miselni tržnici. Hvala za vaš trud ki ste ga izkazali v vsakim komentarjem, e-mailom ali osebnim pogovorom. Vesel sem bil vsake spodbude, kritike, pohvale in opombe. Hvala!

Vsem rednim obiskovalkam in obiskovalcem v letu 2009 želim vsaj toliko zvestobe kakor ste jo imeli v minulem letu. Vsem novim pa veliko radovednosti pri iskanju in odkrivanju vsebin na stojnicah te male miselne tržnice.

Splošno voščilo? To je voščilo, ki ga namenjam vsem. Voščim vam veliko bistrih misli, igrivega duha, otroških pogledov na svet in junaškega poguma k objavljanju svojih komentarjev, kritik, pripomb, razmišljanj in mnenj. Vstopimo skupaj v novo leto polno priložnosti, izzivov in treznih trenutkov. Leto ki bo zahtevalo od nas veliko pripravljenost, mirnih živcev in dobrih misli.

Lahko bi končal z nečim pozitivnim ... odločil sem se, da sklenem to voščilo z upanjem. Samo upanje je lahko konec in hkrati začetek. Upanje pomeni dimenzija pozitivnega z neko vsebino. Upam, da bomo v letu 2009 deležni dobre družbe, iskrenih nasmehov, primernih kritik, najlepših trenutkov in dobre volje.


Torej ... smo že v letu 2009!


VSE NAJBOLJŠE!

3 komentarji:

Lojze Potočnik pravi ...

Vse najboljše v letu 2009!
Želim, da se bomo podajali mnenja med sabo in se tako dopolnjevali. Sedaj na začetku je polno želja za to novo leto, ki je že tu. Naj bo Bog z nami na vseh teh poteh v tem letu.
SREČNO

Urška pravi ...

hejla!

hvala ti za prvi letošnji komentar. tudi jaz ti želim vsega lepega v tem letu, ki je pred nami. naj bo tvoj blog poln lepih zapisov, predvsem pa ti želim, da si ustvariš veliko spominov, lepih in osrečujočih...saj veš: samo enkrat živimo...

LP
urška

Kaplan Marko pravi ...

naj ti dobro služi čas!
Marko