torek, 10. avgust 2010

# 400

Tako, prišli smo do objave št. 400. MMT je v tem času prehodila pomembno in resno pot razvoja, ki ste jo v prvi vrsti najbolj oblikovali obiskovalke in obiskovalci. Ob tej priložnosti se vsem zahvaljujem za zvestobo in vztrajnost.

Čas je, da MMT odgovori novim zahtevam grafike in naraščajočemu številu uporabnikov. V kratki anketi ste ocenili grafično podobo bloga kot nezadostno oz. slabo, kar se zavedam in bom skušal v kratkem popravit. V ta namen pripravljam nov grafični načrt, da bodo vsebine bolj privlačne in jasne.

Zorenje in rast sta sestavna dela "blogerskega življenja", zato se bom potrudil tudi v prihodnje, da bo blog živ in zanimiv.

4 komentarji:

Andrej Vončina (voncio83@gmail.com) pravi ...

Car, ni kej rejč :) Kar tako naprej!

kosoblejka pravi ...

@Aljoša: ti odgovorim na objavo iz stališča statistika, ki je nekje v meni: trije pa res niso nek vzorec in ga lahko brez problema zignoriraš
razen seveda, če si nove grafične podobe želiš tudi sam... v tem primeru: kumi čakm, de jo vidim! ;)

pa srečno še na naslednjih 400 objav

Lojze Potočnik pravi ...

Iskrene čestitke ob 400 članku. Vsi se trudimo, da smo z vsakim člankom boljši. Bralci pa imamo različne okuse, enim je všeč eno, drugim pa drugo. Je eden boljših blogov, ki jih prebiram. Sem nekaj mesecev bral en tak blog, da se mi je na koncu zdel že tako beden. Je tako velika izbira blogov, da je verjetno tistim trem anketirancem zdel dolgočsen blog, ker imajo že vsega preveč. Le tako naprej Aljoša. Lp

Aljoša pravi ...

Hvala! :)