sobota, 5. september 2009

Prometna varnost

Dragi prijatelji, v teh dneh se nekateri vračate iz dopusta, drugi pa na delavna mesta. Začetek septembra označujejo številne akcije policije in šol, ki nas vabijo k previdni vožnji. Kjerkoli ste in kamorkoli se peljete – tudi za par sto metrov – bodite previdni v prometu. Pri sebi sem videl, da vsaka nevarna situacija ali izkušnja me je dodatno izučila, da sem začel vedno bolj pazljivo sedati za volan.


Prilagam video posnetek, ki želi ozavestiti javnost o vzrokih in posledicah prometne nesreče. Dogodki so zelo kruti zato odsvetujem ogled tistim, ki jih močni prizori motijo.



Vsakemu obiskovalcu male miselne tržnice želim, da bi napisal čim več sporočil toda brez, da bi ogrozil svojo varnost ali varnost drugih. Za življenje gre! Previdno!

1 komentar:

wdml pravi ...

Prav imaš, ko kdo vozi ni nikoli preveč previden. Še zlasti moramo bit previdni ko smo v bližini šol in otrok, čeprav kakšen krat so otroci previdnejši od nas.

Priložen posnetek mi je zelo všeč, ker zgodba ni zdramatizirana po ameriško, ampak vse eno pokaže kako hude so lahko prometne nesreče.