sobota, 28. februar 2009

Gostujoče besede

Kristjani postni čas "odmerjamo" kot pripravo na velikonočne praznike in svojo pozornost usmerjamo v dogodke, v luči Božje besede iz Svetega pisma. Ko premišljujemo Božjo besedo, iščemo tisto "kljuko" ali zanko, da bi nas ujela in tako nagovorila. Pogosto gre mimo nas; pogosto smo preveč utrujeni ali raztreseni, da bi se mi ujeli vanjo. In pogosto sploh ne vemo kje stvar vzeti v roke.

Drage obiskovalke in obiskovalci male miselne tržnice, letošnji postni čas nas bodo spremljala razmišljanja prijatelja, ki bo podal svoje misli o nedeljski Božji besedi. Gostujoče pero. V tem primeru, gre za gostujoče tipke. Kdo? V postnem času nam bo delal družbo mag. Andrej Sedej. Lahko bi pripisal vrstico ali dve nazivov, nalog ... dovolj je ena beseda: duhovnik.

Prepričan sem, da je vsebinska pestrost večja, če še nekdo ponudi svoje misli in poglede. Vabljeni k branju in ... komentiranju!

- - -


Sprememba v naslovu pa zato, ker so tipke ali klikanje nekaj »mrtvo hladnega«, neosebnega … črke pa nosijo avtorjev pečat in slog.

Ni komentarjev: