petek, 6. junij 2008

Prva obletnica

Mala miselna tržnica praznuje danes svojo prvo obletnico... svoj prvi mesec obratovanja. Seveda mesec dni ni pomembna doba ali okrogla obletnica ampak če pomislim na to, da sta internetna govorica in tempo taka, da kar ne začne z »jutri«, je že zastarelo ali skoraj pradavnina, lahko rečem, da je prvi mesec že rojstni dan.

Želim podčrtati to »obletnico«, ker je dobra priložnost, da se zahvalim vsem bralkam in bralcem, ki ste preko e-pošte, neposrednih komentarjev k objavam, sms-ov in na druge načine komentirali vsebine. Spodbudili ste nove ideje, povzročili pretok misli in odprli nove poglede. Hvala!

Zvestim komentatorjem se iskreno zahvaljujem in vabim k vztrajnosti še v prihodnje. Vse vas, ki ponujeno robo na tržnici še plašno in sramežljivo spremljate kot bralci pa vabim, da dodate svoja mnenja. Včasih je dovolj vprašanje, dodatek, dopolnilo k objavi ali komentarjem, preprost stavek ali sorodna misel… Že malenkost lahko spremeni celoto.

Miselna tržnica je prostor, kjer vsak lahko nekaj ponudi/doda ali vzame s seboj. Vsak je lahko »komentator«, ker vsak lahko kaj objavi. In če dodam še nasvet za najbolj sramežljive: izkoristite možnost anonimnih komentarjev (tudi preko izmišljenih imen).

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

VSE NAJBOLJŠE !!

Andrej Vončina (voncio83@gmail.com) pravi ...

Enako želim tudi jaz!

Anonimni pravi ...

Zbiram voljo, da malo potržim tudi sama.m Vsekakor čestitam k prvomesečni obletnici....naj jih bo še veliko, s sočnimi temami in še bolj sočnimi komentarji.