sreda, 5. maj 2010

Druga svečka na MMT

Mala miselna tržnica (MMT) se bliža svoji drugi obletnici delovanja. V e-sorodstvu s Kosoblejko, vstopa v drugo leto svojega obratovanja. Skoraj 350 objav in nepregledno število komentarjev potrjuje zvestobo obiskovalcev, za katero se iskreno zahvaljujem. 

Naj bo druga svečka na tej virtualni torti tudi priložnost za hvaležnost vsem, ki me spodbujate k »bloganju« z novimi idejami in izzivi. Hvala za potrpežljivost in dosledno spremljanje. Hvala za virtualna prijateljstva in pomoč v tehničnih zagatah.

Kot ste opazili sem v zadnjem času dodal »naložbe na tuje trge«, ki so html skripti za povezavo s Twitterjem. To omogoča "dvosmerno" povezavo med Twitterjem in blogom ter ponuja povezljivost na več področjih.

Dodana je podstran – kar sem dolgo časa pogrešal pri tej platformi – za video vsebine. Video tržnica je neke vrste kanal, kjer najdete posnetke, spote in druge kratke multimedijske popestritve vašega obiska MMT.

Koristim priložnost, da ponovno spomnim na sosednje stojnice, ki jih močno priporočam. Zakaj? Vsak dan sledimo toku novic o najrazličnejših dogodkih, ki se odvijajo blizu in daleč. Morda ne opazimo, a medijsko bombardiranje pogosto povzroča, da gre vse narobe, da vse propada in so okrog nas sami problemi. Pa vendar ni tako! Če pogledate na prijateljske bloge, boste hitro videli koliko lepega je v vsakdanjem življenju: zgodovina, poezija & duhovništvo, materinstvo, študentsko življenje, tehnološka znanost, kaplansko življenje, fotografija, vsakdanja razmišljanja, zanimive novosti, vsega po malo v dobri obliki… Na svetu niso same nesreče, zato si polepšajte dan z dobrim branjem. Tudi na MMT!

Ni komentarjev: