četrtek, 16. oktober 2008

Hipoteza



Ena odmevnejših prometnih nesreč minulega tedna. Tragičen konec. Z vsem dolžnim spoštovanjem ampak verjetno ni vozil samo 50 km/h...




4 komentarji:

Kaplan Marko pravi ...

Mogoče bom vozil bolj počasi ... čeprav ne ogrožam zamejcev ...

Andrej Vončina (voncio83@gmail.com) pravi ...

Alkohol in prevelika hitrost sta ubila že marsikoga. Prav je, da je Cerkev poslala sožalje, ker je šlo za pomembno osebnost, ni pa prav, da se bosta pogreba udeležila dva škofa, ker mora Cerkev le nekako pokazati, da se z nekaterimi zadevami ne strinja, vendar bodo nekateri spet prikimavali z glavo in bodo politično korektni, namesto da bi opozorili na pomembne stvari.

Aljoša pravi ...

Slovenski politiki so poslali sožalja v Avstrijo. Ni bil predsednik države niti vlade. Ali je Haider poslal sožalje ob smrti nadškofa Šuštarja? In predsednika Drnovška?

Ne gre za "daj - dam" ampak spet za tipično slovensko hlapčevstvo z idejo: "Samo da se ne zamerimo".

Sam pa se bom izognil krajev onkraj Karavank ... očitno so nevarni za trpečo manjšino in vladajočo večino!

Lojze Potočnik pravi ...

Vsi moramo biti previdni, ker smo lahko mi kdaj v takšni situaciji. To, da gresta dva škofa na en pogreb politika, ki je imel 1,4 alkohola v krvi se mi pa zdi malo čudno. Avstrijci se imajo za (HOCH,kot je kdaj rekel Marko) bolj višje in kulturnejše od nas Slovencev. Zelo lepo si delajo masko pred nami. Moj znanec Tone iz Žirov je sedaj zelo užaljen, ker je stalno hvalil Avstrijce, da so nam za zgled. Lep zgled, ni kaj!