petek, 15. julij 2011

Kaj pa če vseeno ...

... ta blog nekako preživi? Recimo, da se prestrukturira? In preimenuje?

Ne, ni še čisto vse zamrlo niti na tej dobri stari tržnici. Kaj mislite o novem blogu, ki bi obravnaval kulinariko, gostinstvo, gastronomijo in ponudbo v lokalih? Bi obiskovali tak blog? Bi ga priporočili?
 
Sporočite svoje ideje, predloge, mnenja in pomisleke v komentarje ali v privatno pošto.

8 komentarjev:

ana kos pravi ...

Oj, Aljoša, zame je tale blog tvoj pravi! In pika. A s temami, ki si jih imel tudi prej ... kajti tak si tisti bloger, ki me je pritegnil s svojimi zapisi.

Aljoša pravi ...

Hvala za pohvalo, ampak vse ostaja isto, vendar le da je sedaj na drugi domeni (in zame, na drugi platformi). Mislim, da se moj stil ne bo več bistveno spremenil ...

Aleš Pečavar pravi ...

Aljša, tisti tvoj drugi blog je brezveze. Ta ima, kako naj rečem ... dušo. Tisti oni pa se mi zdi tak, kako naj rečem... komercialni.

Aljoša pravi ...

Blog je ostal vedno isti, samo grafika in domena sta se spremenili. Nič ni komercialno, ker gor ni oglasov :)

kosoblejka pravi ...

Mi gre težko izpod tipk, ampak se strinjam z Alešem... tudi sama se na tem blogu počutim dosti bolj domače, kot na onem - morda to prav je posledica grafike.

Zato navijam, da nadaljuješ s pisanjem na tukaj.

Aljoša pravi ...

Eh, dragi moji nostalgiki :))) brez skrbi, vse je enako. Res je, da je grafika precej bolj čista in manj vseh neuporabnih pripomočkov, zato mogoče deluje malo bolj uradno. Čez poletje si je tudi moja malenkost vzela malo dopusta, zato MMT miruje. Tukaj morda nekaj bo, morda ... vendar dveh blogov ne morem vzdrževat, ne da bi zato trpela kvaliteta. To je zame fizično nemogoče.

Sicer pa vas vabim, da če še niste, spremenite na svojih spletnih straneh, blogih ... link do MMT. Ta je čez poletje postal še bolj enostaven: http://www.mmt.si

Andrej Vončina (voncio83@gmail.com) pravi ...

Je okej uni blog, sej je važen stil... sicer pa vidim, kako težko je met 2 bloga, zato bom tud js unga druzga skorej gotovo ukinu (ta zgodovinskega) in dal vse na enga, ta prvotnga - še tko je problem zarad 'popolo bue', k je tko tško kliknt tisto klukco pod zapisom, če kej preberemo...

Simon Durochefort pravi ...

Boste želeli začeti s projektom, vendar banka noče, da vam posojilo? Na voljo smo vam osebni kredit od 2.000 do 10.000.000 evrov. Pokličite nas.

E-pošta: simondurochefort@gmail.com
WhatsApp: +33752366330